• Посилання скопійовано

Відомості щодо реєстрації ПН/РК тепер можна переглянути в "Електронному кабінеті платника"

ДФС доопрацьовано «Електронний кабінет платника» в частині надання доступу платникам ПДВ до даних ЄРПН в режимі реального часу щодо складених ними чи його контрагентами податкових накладних та/або розрахунків коригування

Відомості щодо реєстрації ПН/РК тепер можна переглянути в "Електронному кабінеті платника"

Про це повідомляє прес-служба ДФСУ.

Платникам ПДВ після ідентифікації з використанням ЕЦП будь-якого АСЦК в особистому кабінеті надано можливість перегляду відомостей щодо ПН/РК, зареєстрованих, реєстрацію яких зупинено відповідно до вимог п. 201.16 ПКУ, а також щодо яких комісією ДФС прийнято рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації ПН/РК в ЄРПН.

Пошук інформації в ЄРПН здійснюється за основними реквізитами ПН/РК, а також за індивідуальним податковим номером продавця та покупця товарів/послуг. Також платники мають можливість завантажити ПН/РК в електронному вигляді (у форматі xml з ЕЦП).

Окрім того, що в Електронному кабінеті для платників ПДВ функціонують наступні сервіси:

  • перегляд даних Реєстру платників ПДВ в режимі он-лайн;
  • формування та надсилання Реєстраційної заяви платника податку на додану вартість, сервісних запитів та отримання витягів на них;
  • подання Податкової декларації з податку на додану вартість;
  • доступ до проведених операцій та руху коштів на електронному рахунку в Системі електронного адміністрування ПДВ;
  • реєстрація ПН/РК в ЄРПН.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»