• Посилання скопійовано

Як подавати Таблицю даних за новими правилами

Податківці розповіли, що Таблиця даних платника податку повинна подаватися в електронному вигляді та за формою, згідно з додатком 3 до Порядку №117

Як подавати Таблицю даних за новими правилами

ДФС у Волинській області зазначила, що таблиця даних платника ПДВ подається:

1)  В електронній формі засобами електронного зв’язку, визначеними ДФС, з урахуванням вимог Законів «Про електронний цифровий підпис»«Про електронні документи та електронний документообіг» та Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами.

Відомості щодо засобів електронного зв’язку ДФС, якими може подаватися таблиця даних платника податку, ДФС постійно розміщує на своєму офіційному веб-сайті. Проте поки що немає інформації щодо створення нового формату Таблиці даних. Про це повідомимо додатково!

2) За встановленою формою згідно з додатком 3 до Порядку №117 і поясненням, в якому зазначається діяльність з можливим посиланням на податкову та іншу звітність платника.

 

Що далі?

Надана платником таблиця з поясненням розглядається комісіями регіонального рівня протягом 5-ти робочих днів після дня її отримання. Рішення Комісій про врахування або неврахування  таблиці даних платника податку протягом операційного дня має стати доступним платнику в Електронному кабінеті.

***

Нагадаємо, що сьогодні, 22 березня, має запрацювати система моніторингу реєстрації ПН/РК . Одним зі шляхів уникнення блокування ПН/РК є наявність у платника ПДВ позитивної податкової історії. Як вона визначатиметься, – читайте тут>> 

Кому загрожує блокування ПН/РК? Поки що це відомо лише в проекті. При цьому відомо лише приблизно, адже переліку кодів УКТ ЗЕД для товарів, ПН/РК за якими блокуватимуться, податківці досі не оприлюднили. Докладніше читайте в аналітиці>>

Увага! Мінфін уже погодив критерії для системи ризиків, напрацьовані ДФС. Більше тут>>

Про нові правила блокування ПН/РК також уже розповіли в ДФСУ (коротко, але зі схемами)>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»