• Посилання скопійовано

ДПС дала роз'яснення щодо обліку від?ємного фінансового результату

Податкова відповіла на листи щодо обліку від?ємного фінансового результату від операцій із цінними паперами при визначенні податкового зобов'язання з податку на прибуток

У листі від 04.10.2012 р. №3074/0/61-12/15-1415 ДПС роз'яснила, як враховувати від′ємний фінансовий результат від операцій із цінними паперами при визначенні податкового зобов'язання з податку на прибуток.
На період 2012 — 2015 років Законом від 24.05.2012 р. №4834 запроваджено особливий порядок застосування статті 150 ПКУ, що передбачає обмеження розміру від′ємного значення об'єкта оподаткування, отриманого станом на 1 січня 2012 року, який враховується у витратах при визначенні податкових зобов'язань платника податків у наступних звітних податкових періодах.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»