• Посилання скопійовано

Чи включаються філії до Реєстру неприбуткових установ та організацій

Чи включаються відокремлені підрозділи (філії) до Реєстру неприбуткових установ та організацій, який формується з 01.01.2017 р.? Чи підтверджують відповідність установчих документів, якщо були включені до Реєстру станом на 13.08.2016? Консультує ДФС

Чи включаються філії до Реєстру неприбуткових установ та організацій

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 102.04) нагадує, що статус неприбуткової організації надається тільки підприємствам, установам та організаціям зі статусом юрособи.

Отже, відокремлені підрозділи неприбуткових організацій без статусу юрособи, включені до Реєстру неприбуткових установ на дату набрання чинності (13.08.2015 р.) Закону№652-VIII, не включаються до Реєстру з 01.01.2017 р.

Також їм не потрібно підтверджувати відповідність установчих документів вимогам, встановленим п. 133.4 ПКУ.

Усі новини на тему>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»