• Посилання скопійовано

ВРУ зможе встановлювати мінімальні роздрібні ціни на тютюнові вироби

Зареєстровано законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2016 році

ВРУ зможе встановлювати мінімальні  роздрібні ціни на тютюнові вироби

ВРУ оприлюднила законопроект від 04.08.2016 р. №5013, згідно з яким з  п. 5 р. ІІ “Прикінцеві положення” Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році” виключено слова  «оптово-відпускні». При цьому уточнено поняття «мінімальної роздрібної ціни», яка не може бути нижчою за собівартість виготовленої продукції, з урахуванням всіх податків і зборів.

Якщо законопроект буде прийнято, то, на думку урядовців (як сказано в пояснювальній записці), такі зміни дадуть можливість встановити мінімальні оптово-відпускні та роздрібні ціни на тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, розмір яких не створюватиме конкурентних переваг будь-якому з виробників чи імпортерів тютюнових виробів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»