• Посилання скопійовано

Увага! Підприємствам до 1 лютого слід видати наказ про стан військового обліку

За Порядком №1487 щороку до 1 лютого підприємства мають видати накази про стан військового обліку за минулий рік та завдання на наступний рік

Увага! Підприємствам до 1 лютого слід видати наказ про стан військового обліку

За п. 72 Порядку № 1487 щороку до 1 лютого підприємства видають накази (розпорядження) про стан військового обліку за минулий рік та завдання на наступний рік на підставі звітів, результатів вжитих заходів та перевірок стану військового обліку в минулому році відповідно до компетенції.

Ця вимога поширюється на всі державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації незалежно від підпорядкування та/або форми власності.

У наказі юрособа визначає завдання щодо методичного забезпечення військового обліку, підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за ведення військового обліку, інші заходи щодо поліпшення стану військового обліку. 

Якщо в підпорядкуванні (у сфері управління) юрособи, яка видає наказ, перебувають інші органи, підприємства, установи чи організації, то наказом слід затвердити плани перевірок стану військового обліку у таких підпорядкованих роботодавців.

Що треба знати про навчання/підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за військовий облік, ми розповідали тут

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»