• Посилання скопійовано

Адвокати безкоштовно консультуватимуть кримчан

У Києві відкрилася юридична приймальня, яка буде безкоштовно надавати правову допомогу кримчанам

Адвокати безкоштовно консультуватимуть кримчан

Робота приймальні організована групою адвокатів Регіонального центру прав людини. Супровід стратегічно важливих справ за фактами порушень прав людини буде здійснюватися у партнерстві з експертами та адвокатами Української Гельсінської спілки з прав людини.

Як повідомили у УГСПЛ, за допомогою можуть звертатися фізичні та юридичні особи, які перебувають на території Криму і Севастополя, а також ті, які вимушено покинули ці території.

Підтримку отримають справи, пов'язані з порушеннями прав і свобод громадян та осіб без громадянства, об'єднань громадян, юридичних осіб, які перебувають на території Криму і Севастополя, або вимушено залишили зазначені території, незалежно від суб'єкта оскарження (захист права власності, проблеми з громадянством, перетин пунктів пропуску, сімейні спори, виконання судових рішень, кримінальне судочинство тощо).

Правова допомога надається адвокатами.

Окремі справи за фактами порушень прав людини, які мають стратегічне значення, будуть супроводжуватися адвокатами в національних судах, в Європейському суді з прав людини та Комітеті ООН з прав людини, в тому числі за підтримки Фонду стратегічних справ УГСПЛ.

Приймальня знаходиться за адресою: Київ, вул. Горького 38-а, оф.17, тел.: 044-2843033.

Запитання можна надіслати поштою: rchr.sev@gmail.com, office@helsinki.org.ua (із зазначенням в темі листа «КРИМ»).

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»