• Посилання скопійовано

Затверджено Положення про Державну службу інтелектуальної власності

Уряд затвердив Положення про Державну службу інтелектуальної власності, основним завданням якої є реалізація державної політики у сфері інтелектуальної власності

Затверджено Положення про Державну службу інтелектуальної власності

Уряд відповідною постановою затвердив Положення про Державну службу інтелектуальної власності, основним завданням якої є реалізація державної політики у сфері інтелектуальної власності.

У документі визначаються повноваження Служби, зокрема щодо: узагальнення практики застосування законодавства з питань інтелектуальної власності, розроблення пропозицій з удосконалення законодавчих актів; експертизи, державної реєстрації та ведення обліку об’єктів права інтелектуальної власності; реєстрації договорів про передачу прав на об’єкти права інтелектуальної власності; обліку організацій колективного управління; визначення уповноважених організацій колективного управління; здійснення міжнародного співробітництва у сфері правової охорони інтелектуальної власності.

Також на засіданні Уряду схвалено Проект Указу Президента України, яким передбачено визнати такими, що втратили чинність, декілька Указів Президента.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»