• Посилання скопійовано

Для ФОПів та юросіб-«єдинників» планують впровадити обовʼязкову сплату ВЗ, – Гетманцев

Ми вже писали, що КМУ готує законопроєкт, який дозволить забезпечити додаткові надходження до бюджету. Але, за словами Гетманцева, військовий збір хочуть окремо запровадити ще й для ФОПів та юросіб-"єдинників". Проте деталі поки що невідомі

Для ФОПів та юросіб-«єдинників» планують впровадити обовʼязкову сплату ВЗ, – Гетманцев

Кабінет Міністрів України готує законопроєкт, який дозволить забезпечити додаткові надходження до бюджету. Зокрема, військовий збір хочуть запровадити для приватних підприємців. 

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови фінансового комітету Верховної Ради Данила Гетманцева в ефірі телемарафону.

Він нагадав, що Мінфін працює над збільшенням доходів державного бюджету на 44 млрд гривень. Це хочуть зробити за рахунок збільшення військового збору, запровадження військового збору для ФОПів, для юридичних платників єдиного податку, для певних видів операцій з нерухомим майном та ювелірними виробами.

За словами нардепа, відомство підготувало комплекс пропозицій, з яких хочуть зібрати 44 млрд гривень.

"І це Кабмін нам запропонує як законопроєкт. Уже в березні очікуємо на цей законопроєкт", - додав Гетманцев.

***

Читайте також: Для збільшення доходів Держбюджету-2024 планується підвищити ставки ВЗ й акцизів, – Мінфін

 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»