• Посилання скопійовано

Кабмін змінив розміри компенсаційних виплат чорнобильцям

КМУ установив нові компенсаційні виплати особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Кабмін змінив розміри компенсаційних виплат чорнобильцям

Кабмін постановою від 14.05.2015 р. №285 установив нові компенсаційні виплати особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Отож, встановлено розмір одноразової компенсації учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які стали інвалідами внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітям-інвалідам, сім'ям, які втратили годувальника із числа осіб, віднесених до учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, батькам померлого:

  • інвалідам I групи - 379,3 гривні;
  • інвалідам II групи - 284,4 гривні;
  • інвалідам III групи - 189,6 гривні;
  • дітям-інвалідам - 1264 гривні;
  • сім'ям, які втратили годувальника, - 7586 гривень;
  • батькам померлого - 3792 гривні;

Одноразова допомога громадянам, які евакуйовані, відселені (відселяються) або самостійно переселилися (переселяються) на нове місце проживання встановлена у розмірі 15,7 грн на кожного члена сім'ї.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»