• Посилання скопійовано

Відомості про розрахунок допомоги з ТВП у протоколі комісії не зазначаються

Положення про комісію є чинним, а отже зразок протоколу засідання комісії із соціального страхування не змінився

Відомості про розрахунок допомоги з ТВП у протоколі комісії не зазначаються

Фахівці Дніпропетровського обласного  відділення ФСС з ТПВ у листі від 28.01.2015 р. № 05-15-558 зазначили, що Положення про комісію є чинним, а отже зразок протоколу засідання комісії із соціального страхування не змінився.

В стовбці «Розмір допомоги (%)» вказуються відомості про розмір допомоги (%) відповідно до статті 24 Закону № 1105-ХІV. При цьому відомості про розрахунок допомоги у бланку Протоколу не зазначаються.

Аналогічно вказується інформація про призначений комісією із соціального страхування розмір допомоги (%) в розділі III зворотнього боку листка непрацездатності, який заповнюється комісією із соціального страхування або уповноваженою особою, на яку покладено призначення допомоги. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»