• Посилання скопійовано

Кількість податкових інспекцій буде скорочено вдвоє

Скорочення кількості податкових інспекцій з 311 до 161 сьогодні анонсували і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, і голова ДФС Роман Насіров

Кількість податкових інспекцій буде скорочено вдвоє

Сьогодні, 4 листопада, на засідання Кабміну прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і голова ДФС Роман Насіров повідомили про скорочення кількості податкових інспекцій майже вдвічі - з 311 до 161, а також скорочення на 17 тисяч кількості працівників ДФС.

За словами Насірова, уже в середу Кабмін має схвалити постанову про скорочення кількості інспекцій.

"Зараз на комітеті в парламенті розглядається інший законопроект, 2177а, метою якого є суттєве зменшення кількості органів ДФС. Якщо на сьогодні кількість юридичних осіб у ДФС 370, то після прийняття цього законопроекту їх буде 25 по всій Україні", - заявив Роман Насіров.

"В кожній області буде ДФС, ми зможемо обрати 25 дуже прозорих, зрозумілих керівників, які відповідатимуть за діяльність ДФС", - додав він.

Крім того Насіров повідомив, що з 1 січня 2016 року в ДФС проведуть скорочення чисельності працівників на 30%. "Із 58 тисяч працівників, які у нас є зараз, залишиться 41 тисяча. На 17 тисяч працівників", - повідомив глава ДФС. При цьому зі слів Арсенія Яценюка, таке скорочення відбудеться уже до кінця поточного року.

 «Окрім скорочення вдвічі ДПІ, ми на 17 тис. скорочуємо чисельність працівників Державної фіскальної служби (ГФС) до кінця поточного року», - сказав він на засіданні уряду.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»