• Посилання скопійовано

Як заповнювати код ДПІ під час формування звернення листа в меню «Листування з ДПС» Е-кабінету?

Для надсилання листа до ДПС слід зазначити регіон, в якому розташований орган ДПС, та назву органу ДПС, до якого надсилається документ, тип документа, тематику та заповнення короткого змісту документа

Як заповнювати код ДПІ під час формування звернення листа в меню «Листування з ДПС» Е-кабінету?

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що порядок функціонування Електронного кабінету визначається наказом Мінфіну від 14.07.2017 №637 (зі змінами).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Доступ до приватної частини Електронного кабінету надається після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID).

Режим «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету дає змогу платнику надіслати лист (звернення тощо) до відповідного органу ДПС. Форма підготовки такої кореспонденції передбачає вибір таких реквізитів: регіон, в якому розташований орган ДПС, орган ДПС, до якого надсилається документ, тип документа, тематику та заповнення короткого змісту документа і можливість завантаження сканованого документа (файл повинен бути у форматі pdf із обмеженням розміру не більше 5 МБ).

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»