• Посилання скопійовано

КНЕДП ДПС у довірчому списку Європейського Союзу: повідомлення від податківців

За інформацією податківців, КНЕДП ДПС отримано кваліфіковані сертифікати за міжнародними алгоритмами RSA та ECDSA від центрального засвідчувального органу

КНЕДП ДПС у довірчому списку Європейського Союзу: повідомлення від податківців

Платникам за європейськими стандартами: КНЕДП ДПС отримано кваліфіковані сертифікати  за міжнародними алгоритмами RSA та ECDSA від центрального засвідчувального органу.

Міжнародні алгоритми електронного підпису забезпечують:

  • визнання електронних підписів між Україною та Європейським Союзом;
  • підвищення довіри до цифрових транзакцій і документів, оскільки вони мають міжнародне визнання та відповідають високим стандартам безпеки.

Нові можливості для бізнесу: спрощуються процеси міжнародних транзакцій та співпраці з партнерами з Європейського Союзу.

Прямуємо до європейського майбутнього разом!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»