• Посилання скопійовано

Адмінштрафи можна сплачувати через Е-суд або через Дію: як це зробити?

У підрозділі «Сплата штрафів» пропонуються сервіси: Кабінет електронного суду та застосунок «Дія». Перейшовши на сторінки з описом дій цих сервісів, можна передивитися покроковий механізм для сплати штрафу онлайн

Адмінштрафи можна сплачувати через Е-суд або через Дію: як це зробити?

Судова влада України повідомляє, що сплата штрафу онлайн дозволяє економити час і ресурси учасників судових справ та виключає необхідність особистого візиту до суду та банківських установ.  

Щоб скористатися послугою, потрібно зайти на головну сторінку порталу «Судова влада» court.gov.ua

У розділі «СУДОВА ВЛАДА» – знайти підрозділ «СУДИ», в ньому за допомогою пошуковика – обрати судову установу. Перейшовши на сайт судової установи – скористатися розділом «ГРОМАДЯНАМ», у переліку –  обрати позицію «Сплата штрафів».

У підрозділі «Сплата штрафів» пропонуються сервіси: Кабінет електронного суду та застосунок «Дія». Перейшовши на сторінки з описом дій вищезгаданих сервісів, ви отримаєте покроковий механізм для сплати штрафу онлайн.

Наприклад: brs.vn.court.gov.ua

Джерело: Судова влада України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»