• Посилання скопійовано

Реалізовано реєстрацію спільної сумісної власності співвласників багатоквартирного будинку

Реалізовано реєстрацію спільної сумісної власності співвласників багатоквартирного будинку За інформацією ДП НАІС забезпечено можливість внесення до ДРРП запису про спільну сумісну власність співвласників багатоквартирного будинку

Реалізовано реєстрацію спільної сумісної власності співвласників багатоквартирного будинку

06.09.2024 державне підприємство «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП) та здійснило низку поточних доопрацювань.

Зокрема, забезпечено можливість внесення до ДРРП запису про спільну сумісну власність співвласників багатоквартирного будинку. Для типу речового права «Право власності» у блок «Загальні відомості» додано новий чекбокс «спільна власність власників квартир та/або нежитлових приміщень».

При обранні вказаного чекбоксу поле «Вид спільної власності» автоматично заповнюється значенням «спільна сумісна», а всі поля блоків «Загальні відомості» та «Суб’єкт» залочуються (блокуються) для внесення інформації.

Також забезпечено відображення інформації про «спільну власність власників квартир та/або нежитлових приміщень» на документах, що формуються програмними засобами вказаного реєстру (витяг з ДРРП, відомості за результатом пошуку, інформація з ДРРП).

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»