• Посилання скопійовано

Нотаріусів забезпечать спеціальними бланками на час війни

ДП «НАІС» відновлює постачання спеціальних бланків нотаріальних документів

Нотаріусів забезпечать спеціальними бланками на час війни

Завдяки відновленню роботи вузла Державного підприємства спеціального зв'язку (ДПСЗ) у Києві, державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочало відвантаження спеціальних бланків нотаріальних документів.

Звертаємо увагу, що доставка бланків здійснюється до регіонів, в яких працює спеціальний зв’язок. З переліком населених пунктів, які обслуговуються ДПСЗ, можна ознайомитися на офіційному сайті.

Водночас, у зв’язку зі зміною вартості комплексу робіт, пов’язаних із первинним обліком та постачанням спеціальних бланків нотаріальних документів, ДП «НАІС» вимушене збільшити вартість бланка на мінімально необхідну суму. Відтак, починаючи з 21.04.2022 вартість бланка становитиме 16,50 грн з ПДВ*.

Замовникам, які до 20.04.2022 (включно) здійснили замовлення та попередню оплату за бланки, відвантаження буде здійснене за попередньою ціною.

Однак, просимо усіх, хто з початку військової агресії Російської Федерації зробив замовлення та вніс за нього оплату, але ще не отримав його, зателефонувати до Кол-центру ДП «НАІС» (0-800-508-584) для підтвердження замовлення та актуалізації адреси доставки.

*ДП «НАІС» внесло зміни до договорів постачання бланків для державних нотаріальних контор/державних нотаріальних архівів, а також приватних нотаріусів, та оновило їх положення в частині вартості бланка. Договори постачання в новій редакції розміщені на офіційному вебсайті  ДП «НАІС» та є доступними для ознайомлення в рубриках «Спеціальні бланки», а також «Реєстри» (розділ «Форми договорів», категорія «Нотаріат»).

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»