• Посилання скопійовано

ДФСУ про гриф "Затверджено" форми декларації з податку на прибуток

У разі внесення до форми декларації лише окремих змін (без викладення її у новій редакції), у грифі "Затверджено" форми декларації посилання на наказ, яким було затверджено зміни, не є обов'язковим

ДФСУ про гриф "Затверджено" форми декларації з податку на прибуток

У чинній на сьогодні формі декларації з податку на прибуток у грифі "Затверджено" зазначена лише інформація про наказ Мінфіну від 20.10.2015 р. № 897, без уточнення про внесення змін наказом Мінфіну від 08.07.2016 р. №585. Докладно про ці зміни ми писали тут>>

ДФСУ у листі від 03.03.2017 р. №4497/6/99-99-15-02-01-15 роз'яснила, що згідно з пп. 2.28.2 Порядку №34/5 у грифі затвердження дається посилання на дату і номер розпорядчого документа, яким було затверджено первинний акт, та зазначається, що акт наведено в редакції розпорядчого документа, яким вона затверджується.

У разі внесення до форми декларації лише окремих змін (без викладення її у новій редакції), у грифі "Затверджено" форми декларації посилання на наказ Міністерства фінансів України, яким було затверджено зміни, не є обов'язковим.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»