• Посилання скопійовано

Декларація з рентної плати до 30 вересня ще приймається за старою формою

Податківці повідомили, що декларації з місячним базовим податковим (звітним) періодом, визначеним відповідно до п. 257.1 ПКУ, до 30 вересня 2017 року приймаються за чинною формою декларації (J0800203)

Декларація з рентної плати до 30 вересня ще приймається за старою формою

ДФС у Чернігівській  області нагадує, що наказом Мінфіну від 31.05.2017 р. №545 розроблено форму декларації з рентної плати та опис алгоритму контролю для арифметично-логічної перевірки даних документів звітності у процесі його автоматизованої обробки відображення показників в інтегрованих картках платників до них, які починають подаватись з 1 жовтня 2017 року.

При цьому декларації з місячним базовим податковим (звітним) періодом, визначеним відповідно до п. 257.1 ПКУ, до 30 вересня 2017 року приймаються за чинною формою декларації (J0800203). 

Докладно про зміни в декларації рентної плати ми писали тут>>

Джерело: ДФС у Чернігівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»