• Посилання скопійовано

Як фізособам заповнити декларацію про доходи в Е-кабінеті: нагадування від ДПС

Часткове автоматичне заповнення декларації здійснюється на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані за звітний рік доходи, відомостей про об’єкти нерухомого та рухомого майна

Як фізособам заповнити декларацію про доходи в Е-кабінеті: нагадування від ДПС

ДПС у Херсонській області звертає увагу: для автоматичного заповнення декларації про майновий стан і доходи фізичні особи можуть скористатися сервісом Е-кабінету.

Для зручності та спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи громадян, ДПС запроваджено електронний сервіс, який дає змогу часткового автоматичного заповнення декларації в Електронному кабінеті платника.

Часткове автоматичне заповнення декларації здійснюється на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані за звітний рік доходи, що містяться в Державному реєстрі фізичних осіб, відомостей про об’єкти нерухомого та рухомого майна, що містяться у реєстрах.

Для подання декларації в електронному вигляді попередньо потрібно отримати ключі електронного цифрового підпису, які видаються будь-яким акредитованим центром сертифікації ключів (далі – АЦСК). Перелік АЦСК ДПС та їх адресами розміщено у відкритій частині Електронного кабінету.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Нагадуємо, що за 2019 рік декларація про майновий стан і доходи подається до 01 липня 2020 року.

***

Читайте також: 30 червня – останній день для звітування самозайнятих осіб за доходи 2019 року

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Херсонській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»