• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 07.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Януковича визначили головного ворога на виборах 2015 року 

Заступник голови фракції Партії регіонів Олег Царьов упевнений, що головним конкурентом нинішнього президента України Віктора Януковича на виборах буде лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. 

Екс-мера Житомира затримано за 20 мільйонів, «вкрадених» у НБУ 

Прокуратура Житомирської області затримала людину, яка підозрюється в нанесенні державі в особі Національного банку України збитку на суму понад 20 млн грн. 

На пост нового прем'єр-міністра України розглядаються дві кандидатури 

У першого віце-прем'єра Сергія Арбузова є шанси стати прем'єром, але вони є і у віце-прем'єра Олександра Вілкула. 

Армія українських чиновників зросла на 30 тисяч 

Загальна кількість державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в Україні становить 372 тисяч 856 осіб станом на початок цього року.

Куплять і продадуть: як в уряді хочуть зарегулювати торгівлю 

За порушення в торгівлі збільшать штрафи, рітейл зобов'яжуть розраховуватися з постачальниками в стислі терміни. Диктувати, де розміщувати магазини і чим їм торгувати буде Мінекономрозвитку, торговцям обмежать можливість використовувати спрощенку, а інтернет-магазини зобов'яжуть мати офіс і склад. Відповідні зміни передбачені законопроектом, розробленим Мінекономрозвитку. 

Куди піти у Києві: головні культурні події 8 - 15 серпня 

Майбутній тиждень потішить столичних меломанів та поціновувачів сучасного живопису. 

Прогулянка Олешківською пустелею (фоторепортаж) 

Найбільша пустеля Європи (як дивно б не звучало це словосполучення!) знаходиться в Херсонській області - біля села Великі Копані. Більшість місцевих жителів про її існування навіть не підозрюють ... На площі приблизно рівною площі Києва розкинувся справжній загублений світ: йдуть за горизонт бархани, тисячі неляканих птахів і диких тварин - вовків, лисиць, зайців. Це дивне співтовариство живе своїм життям, відокремившись від цивілізації тільки вузькою смужкою чагарників... 

Автор: Коружинец Олег

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»