• Посилання скопійовано

Відтепер бізнес може перевірити свого контрагента на сайті ПриватБанку

ПриватБанк запустив нову послугу для бізнес клієнтів «Досьє ділової репутації». Вона дозволяє компаніям та ФОПам більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму

Відтепер бізнес може перевірити свого контрагента на сайті ПриватБанку

ПриватБанк запустив нову послугу для бізнес клієнтів «Досьє ділової репутації». Вона дозволяє компаніям та підприємцям більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму.

Перевірити ділову репутацію своїх українських партнерів (ĸомпанії та ФОП) можна прямо у «Приват24 для бізнесу». Щоб скористатися послугою у мобільному додатку перейдіть у меню «Послуги», виберіть «Досьє ділової репутації», введіть ЄДРПОУ або ІПН контрагента та натисніть «Шукати».

У веб версії «Приват24 для бізнесу» в каталозі послуг виконайте пошук за назвою «Досьє ділової репутації», натисніть кнопку «Підключити», а далі «Відкрити». Для перегляду інформації за контрагентом введіть ЄДРПОУ або ІПН та натисніть «Шукати».

У новій вкладці зʼявиться інформація про компанію, зокрема актуальні реєстраційні дані, наявність кредитної історії в базі Уĸраїнсьĸого бюро ĸредитних історій, дані про обтяження рухомого майна, заборони на участь у тендерах, податĸові дані (статус платниĸа ПДВ, наявність податĸового боргу, внесення в реєстр велиĸих платниĸів податĸів), дані про судові справи та виĸонавчі провадження.

Також клієнти ПриватБанку зможуть онлайн моніторити зміни ділової репутації за своїми компаніями та контрагентами. Щоб активувати моніторинг у послузі «Досьє ділової репутації» натисніть кнопку «Налаштування моніторингу» і «Підключити». Далі натисніть кнопку «Додати компанію», введіть ЄДРПОУ або ІПН і натисніть «Додати». Мониторинг своїх компаній та перших 3-х контрагентів – безкоштовний.

Про будь які зміни в досʼє контрагента клієнти отримають сповіщення на головній сторінці «Приват24 для бізнесу».

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»