• Посилання скопійовано

У проекті держбюджету-2018 передбачено підвищення мінімальної зарплати до 3 723 грн

Міністр фінансів О. Данилюк розповів, яка мінімальна заробітна плата закладена в проекті бюджету на 2018 рік

У проекті держбюджету-2018 передбачено підвищення мінімальної зарплати до 3 723 грн

У проекті державного бюджету на 2018 рік передбачено підвищення мінімальної заробітної плати до 3 тисяч 723 гривень. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Зараз в проект бюджету закладена мінімальна зарплата розміром 3 723 гривні - це реалістичні цифри, які ми, як уряд бачимо і можемо гарантувати, що це може бути реалізовано без ризику для фінансової системи. Ми будемо надалі намагатися також цей показник збільшувати", - заявив Данилюк.

 

Підвищення планується з 1 січня 2018 року, а реальна середня заробітна плата в 2018 році очікується на рівні 8,6 тис. гривень.

 

Також міністр зазначив, що в цьому році Уряд постарається уникнути прийняття держбюджету "під ялинку".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра соціальної політики Андрія Реви, що після прийняття пенсійної реформи уряд запропонує підвищити мінімальну заробітну плату до 3 764 гривень.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»