• Посилання скопійовано

Укладений трудовий договір подається до держслужби зайнятості у тижневий строк

Фізособа подає трудовий договір на реєстрацію до держслужби зайнятості за місцем свого проживання у тижневий строк з моменту фактичного допущення працівника до роботи

Укладений трудовий договір подається до держслужби зайнятості у тижневий строк

Головне управління Міндоходів у Дніпропетровській області нагадує, що укладений у письмовій формі трудовий договір між працівником і фізичною  особою у трьох примірниках фізична особа повинна подати на реєстрацію до державної служби зайнятості за місцем свого проживання у тижневий  строк з моменту фактичного допущення працівника до роботи.

У разі коли інтереси фізичної особи представляє за нотаріальним дорученням уповноважена нею особа, така особа повинна подати  на  реєстрацію укладений між працівником і фізичною особою трудовий  договір  до державної служби зайнятості за місцем проживання фізичної особи. 

Джерело: ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»