• Посилання скопійовано

Територіальні податківці зацікавилися призупиненням діяльності бізнесу

Херсонські податківці наголосили на необхідності повідомляти про призупинення підприємницької діяльності

Територіальні податківці зацікавилися призупиненням діяльності бізнесу

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на виконання Закону №533 та з метою якісного визначення надходжень дохідної частини бюджетів місцевих громад Херсонщини, які фінансують соціально- економічні сфери розвитку нашої області та забезпечують рівень суспільного добробуту херсонців запрошує суб’єктів господарювання різних форм власності та підприємців Херсонщини повідомити податкову службу області:

  • про призупинення фінансово - господарської діяльності суб’єкта господарювання у період з 18 березня п.р. та на період дії введених заходів;
  • вказати зменшення наявної кількості найманих працівників у з 18 березня п.р. та на період дії введених заходів.

Важливо: за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати листи, інформацію до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ). Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також на електронну пошту: ks.zagvid@tax.gov.ua ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Шановні підприємці! Просимо соціально - відповідально поставитися до складної ситуації в нашій  країні та приносимо вибачення за можливі незручності!

Для розвитку економіки та сумлінної сплати податків Херсонщині потрібні здорові громадяни! Подбаємо разом про власну безпеку та безпеку своїх рідних!

***

Від редакції:

Зауважимо, що Законами № 530 та 533 таких повідомлень ДПС не передбачено. Тому роботодавець не повинен повідомляти про своє призупинення діяльності контролюючих органів.

Джерело: ДПС у Херсонській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»