• Посилання скопійовано

Як переглянути е-трудову книжку на порталі: інструкція від ПФУ

Після входу на портал е-послуг ПФУ у лівому боковому меню потрібно обрати пункт «Електронна трудова книжка», потім натиснути кнопку «Дані ЕТК» та обрати вкладку «Відцифрована ЕТК»

Як переглянути е-трудову книжку на порталі: інструкція від ПФУ

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області наводить інструкцію, як переглянути свою електронну трудову книжку.

Увійдіть до особистого кабінету на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), банківської картки (BankID) або через Дія.Підпис. 

  • У лівому боковому меню оберіть пункт «Електронна трудова книжка».
  • Натисніть кнопку «Дані ЕТК».
  • Оберіть вкладку «Відцифрована ЕТК».

Перевірте результат оцифрування відомостей про трудові відносини відповідно до наданих сканованих копій документів.

Зверніть увагу! У вкладці «Відцифрована ЕТК» переглянути результат оцифрування та звірити свій страховий стаж із записами в електронній трудовій книжці можна у випадку, якщо особою або її страхувальником подано на вебпортал е-послуг ПФУ скановані копії документів про трудову діяльність за період до 01.01.2004.  

Також доступ до електронної трудової книжки забезпечено за допомогою мобільного застосунку «Пенсійний фонд».

Для усунення можливих ризиків і негативних наслідків втрати паперової трудової книжки та документів про трудову діяльність – завантажуйте їх скан-копії на вебпортал Пенсійного фонду України. Як це зробити, – дивіться у відеоінструкції.  

Більше про переваги електронної трудової книжки дивіться за посиланням.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»