• Посилання скопійовано

Затверджено форму довідки про зарплату, отриману за роботу в зоні відчуження, для перерахунку пенсії

Мінсоцполітики затвердило форму довідки про заробітну плату (грошове забезпечення), отриману особою за роботу (службу) в зоні відчуження в 1986 — 1990 роках

Зазначена довідка є підставою для розгляду органами Пенсійного фонду питання про проведення перерахунку пенсії громадянинові.
Так, громадянин України з числа інвалідів унаслідок каліцтва або захворювання (категорія 1) і особи, що втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, можуть звернутися за довідкою з письмовою заявою до комісії при військовому комісаріаті або комісії при територіальних органах міністерства і регіональних органах СБУ. Це стосується випадків, коли військова частина, інше військове формування, органи та підрозділи внутрішніх справ або цивільного захисту, підприємство, установа, організація системи міністерства і СБУ були ліквідовані без правонаступника.
Докладніше з порядком подання заяви і видачі довідки можна ознайомитися в Типовому положенні про комісії з визначення даних про заробітну плату (грошове забезпечення), отриману особою за роботу (службу) в зоні відчуження в 1986 — 1990 роках.

Джерело: Моё Право

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»