• Посилання скопійовано

Кожен може отримати інформацію про свій стаж

Кожен може отримати виписку по всім даним, що впливають на пенсію, в електронному вигляді

Кожен може отримати інформацію про свій стаж

Пенсійний фонд надає Вам зручну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на Ваші пенсійні права:

- Перелік страхувальників, які подавали по Вам відомості до системи персоніфікованого обліку;

- За кожен місяць, починаючи з 2000 року, по кожному зі страхувальників: сума заробітку, з якої сплачені страхові внески, кількість днів для стажу, відмітка про сплату пенсійного/єдиного внеску;

- Загальні показники за кожен рік, помісячно: загальна сума заробітку, з якого сплачені страхові внески (усього та в межах максимальної величини), страховий стаж;

- Відомості про спеціальний (пільговий) стаж, та відомості про стаж, який зараховується без сплати страхових внесків (БСВ), по страхувальниках і по роках.

Інформація у виписці з системи персоніфікованого обліку оновлюється щомісячно, згідно з графіком подання звітів до Пенсійного фонду. Затримка відомостей складає приблизно 0,8-1,5 місяці (наприклад, інформація за вересень місяць буде доступна приблизно з кінця жовтня – першої половини листопада).

ПФУ рекомендує використовувати цю виписку для контролю за правильністю подання страхувальниками відомостей, а також за регулярністю сплати ними страхових внесків, оскільки від цих фактів залежить розмір Вашої пенсії.

Дана виписка надається у знеособленому вигляді, тобто вона не містить дані про Вас як особу, якій надається інформація (номер облікової картки застрахованої особи, прізвище, ім’я, по батькові).

Щоправда послуга доступна тільки для зареєстрованих користувачів Веб-порталу Пенсійного фонду >>.

Зареєструватись >> 

Отримати виписку >> 

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»