• Посилання скопійовано

Гірським підприємствам відстрочили дату сплати соцвнеску

Згідно з прийнятим парламентом законом граничним строком сплати зазначено 28-е число місяця, наступного за звітним періодом.

15 травня 2012 року парламент на базі законопроекту №10137 прийняв Закон «Про внесення змін до статті 9 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Відповідно до Закону гірські підприємства зобов’язані будуть сплачувати єдиний соціальний внесок не пізніше 28-го числа місяця, наступного за базовим звітним періодом. Чинні норми передбачають сплату внеску не пізніше 20-го числа місяця, наступного за цим періодом.

Закон (якщо його підпише Президент) набере чинності з дня опублікування.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»