• Посилання скопійовано

Уряд затвердив порядок проведення незалежної оцінки БЕБ

КМУ затвердив Порядок проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Бюро економічної безпеки

Уряд затвердив порядок проведення незалежної оцінки БЕБ

16 грудня на черговому засіданні КМУ було затверджено Порядок проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Бюро економічної безпеки. Про це повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі. Це передбачено постановою КМУ від 16 грудня 2022 р. № 1398. З нею можна ознайомитися тут. Постанова №1398 почала діяти з 21 грудня.

Передбачено, що оцінку проводить Комісія з проведення незалежної оцінки ефективності діяльності БЕБ. 

Визначено порядок формування Комісії, вимоги та обмеження до осіб, які можуть бути членами Комісії, права та обовʼязки членів Комісії; обʼєкти та критерії проведення оцінки, а також порядок проведення Комісією оцінювання за кожним з таких обʼєктів. 

Встановлено, що за результатами проведення оцінки Комісія готує проект звіту оцінки, який надає БЕБ для висловлення зауважень та пропозицій, та після розгляду таких зауважень і пропозицій готує остаточний проект звіту оцінки. 

***

Читайте також: ВРУ створила тимчасову комісію для перевірки діяльності БЕБ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»