• Посилання скопійовано

Уряд змінив критерії оцінки ступеня ризику в сфері техногенної та пожежної безпеки

16 грудня Уряд вніс зміни до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки ДСНС

Уряд змінив критерії оцінки ступеня ризику в сфері техногенної та пожежної безпеки

16 грудня на засіданні Уряд вніс зміни до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій. Про це повідомив Т. Мельничук.

Ці зміни спрямовані на приведення критеріїв у відповідність з нормами Закону «Про критичну інфраструктуру» щодо забезпечення захисту обʼєктів критичної інфраструктури відповідно до рівня їх важливості, а також уточнюють порядок визначення ступеня ризику субʼєкта господарювання.

Ці зиіни передбачені у постанові КМУ від 16 грудня 2022 р. № 1395. З нею можна ознайомитися тут.

 

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»