• Посилання скопійовано

Уряд звільнив керівництво ДМС та Держпродспоживслужби

Тимчасово покладено виконання обов’язків голови ДМС на Звягінцева Сергія Борисовича та голови Держпродспоживслужби на Шевченко Ольгу Петрівну

Уряд звільнив керівництво ДМС та Держпродспоживслужби

Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі розповів Сотника Юрія Петровича з посади першого заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України:

  • Щуцького Олександра Геннадійовича з посади першого заступника Голови Державної митної служби України;
  • Лордкіпанідзе Андрія Юрійовича з посади заступника Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Відсторонено від виконання повноважень за посадою та порушено дисциплінарне провадження стосовно заступника Голови Державної митної служби України Черкасського Руслана Анатолійовича.

Тимчасово покладено виконання обов’язків:

  • Голови Державної митної служби України на Звягінцева Сергія Борисовича;
  • Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на Шевченко Ольгу Петрівну 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»