• Посилання скопійовано

Тепер комісія з регулювання азартних ігор та лотерей уповноважена накладати санкції

Уряд вніс зміни до Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей

Тепер комісія з регулювання азартних ігор та лотерей уповноважена накладати санкції

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей. Відповідна Постанова КМУ № 91 «Про внесення зміни до пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей» набула чинності 03 лютого.

Відтепер КРАІЛ відповідно до покладених на неї завдань здійснює підготовку та подання Кабміну пропозицій щодо застосування, скасування та внесення змін до спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), що вносяться урядом на розгляд РНБО відповідно до ЗУ «Про санкції», та бере участь у формуванні, реалізації та моніторингу ефективності державної санкційної політики з питань, що належать до компетенції Комісії.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»