• Посилання скопійовано

Про неправомірно збільшені ціни на пальне повідомляйте Держпродспоживслужбу

Якщо виявили неправомірне підвищення цін на бензин, надсилайте до Держпродспоживслужби звернення із зазначенням в ньому інформації про найменування та місцезнаходження СГ з наданням копій чеків

Про неправомірно збільшені ціни на пальне повідомляйте Держпродспоживслужбу

Держпродспоживслужба доводить до відома, що станом на 05.05.2022 на офіційному веб-сайті Міністерства економіки оприлюднено середню вартість 1 літра дизельного палива ULSD 10 ppm, яка становить 35,63 гривень, та 1 літра бензинів автомобільних GASOLINE 10 ppm, яка становить 31,19 гривень.

Враховуючи вимоги постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236, вартість 1 літра дизельного палива ULSD 10 ppm, має становити 42,63 грн (з ПДВ), а вартість 1 літра бензинів автомобільних GASOLINE 10 ppm, повинна становити 37,69 грн (з ПДВ).

Держпродспоживслужба вкотре наголошує, якщо ви виявили неправомірне підвищення цін на бензин, надсилайте до Держпродспоживслужби звернення із зазначенням в ньому інформації про найменування (ТОВ – юридична особа, ФОП) та місцезнаходження суб’єкта господарювання з наданням копій чеків (за наявності), тощо, на адресу 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1, електронна адреса: econsumer-info@dpss.gov.ua.

***

Джерело: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»