• Посилання скопійовано

МОН рекомендує перевести школи на дистанційне навчання

У регіонах «жовтої» і «помаранчевої» зон карантину рекомендують відправити учнів і студентів на дистанційне навчання

МОН рекомендує перевести школи  на дистанційне навчання

РБК-Україна розповідає, в регіонах "жовтої" і "помаранчевої" зон карантину рекомендують відправити учнів і студентів на дистанційне навчання. Залишитися на очному можуть тільки класи початкової школи.

Про це повідомив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Він заявив, що рекомендується відправити на дистанційне навчання учнів 5-11 класів, студентів коледжів та училищ, а також ВНЗ.

Станом на 15 березня, "помаранчева" зона тепер складається з 11 регіонів - Києва, Вінницької, Донецької, Київської, Львівської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

Інші області залишаються в жовтій зоні: Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська та Херсонська області.

Раніше повідомлялося, що з 22 березня всі школярі Миколаєва йдуть на дострокові двотижневі канікули, а з 17 березня учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання. Рішення пов'язане зі зростанням кількості хворих коронавірусом в місті.

Також, через погіршення ситуації з коронавірусом Львів знаходиться в півкроку від "червоної зони" адаптивного карантину. У зв'язку з цим у місті починається перший етап локдауну - учнів 5-11 класів переводять на дистанційне навчання.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»