• Посилання скопійовано

Київ може вийти з «червоної» зони карантину до травневих свят

У Києві спостерігається позитивна динаміка за кількістю заражень COVID-19. Тому столиця до травневих свят може вийти з «червоної» зони карантину

Київ може вийти з «червоної» зони карантину до травневих свят

РБК-Україна зазначає, що у Києві спостерігається позитивна динаміка за кількістю заражень COVID-19. У зв'язку з цим столиця до травневих свят може вийти з "червоної" зони карантину.

Про це в ефірі " Україна 24" заявив глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан.

"Спостерігаємо зниження показників захворювання. Але показник госпіталізацій, виявлення важких випадків захворювання залишаються високими. У нас є позитивна динаміка і ми можемо днями перейти до "помаранчевої" зони", - заявив Рубан.

Водночас міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі програми "Ранок з Україною" заявив, що Київ до кінця тижня може перейти відразу в "жовту" зону карантину.

"Є велика надія, що до 30 квітня Київ вже за всіма показниками зможе перейти з "червоного" рівня до "жовтого". Але все залежить від нас. COVID - він атеїст, для нього немає Свята", - заявив Степанов.

Зазначимо, Київ знаходиться в "червоній" зоні карантину з 5 квітня. На цей час у столиці діють жорсткі карантинні обмеження. Закриті ТРЦ, театри, школи і дитячі садки, кафе і ресторани працюють лише на винос або на доставку, проїзд в громадському транспорті дозволений лише при наявності спецпропуску.

На початку тижня прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомляв, що епідеміологічна ситуація в Києві залишається напруженою.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»