• Посилання скопійовано

Президент оголосив про завершення АТО. Замість неї – «операція Об'єднаних сил»

Протидія російській агресії замість "антитерористичної операції" буде називатися "забезпеченням національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях".

Президент оголосив про завершення АТО. Замість неї – «операція Об'єднаних сил»

Президент України Петро Порошенко оголосив, що наразі юридично завершено антитерористичну операцію. Про це глава держави оголосив у ході візиту на Донбас, - повідомляє "РБК-Україна".

"Тепер уже і юридично АТО завершується. Дякую Верховній раді, яка підтримала більшістю президентський закон "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях" (про реінтеграцію Донбасу, - ред.)", - заявив він.

За словами глави держави, формат антитерористичної операції буде змінено на операцію Об’єднаних сил.

Порошенко також додав, що законом про реінтеграцію Донбасу створено нову правову основу "для відсічі ворожій агресії на Донбасі".

"А у перспективі - і для відновлення територіальної цілісності України в межах наших міжнародно визнаних кордонів", - додав глава держави.

Зазначимо, згідно з законом, протидія російській агресії замість "антитерористичної операції" буде називатися "забезпеченням національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях". 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко в ході візиту у Луганську область представив командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

***

Читайте також: Учасникам АТО з інвалідністю надаватимуть допомогу на відкриття бізнесу 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»