• Посилання скопійовано

Порядок оформлення та подання запитів на інформацію в усній, письмовій або іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою)

Запит на інформацію може бути подано:

на поштову адресу: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2;

на електронну адресу: zapyt@me.gov.ua;

факсом: (044) 253-95-72;

телефоном: (044) 226-25-22.

Запит може бути поданий до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по четвер з 09.00 до 13.00 та з 13.45 до 18.00, у п’ятницю з 09.00 до 13.00 та з 13.45 до 16.45).

Запит на інформацію подається у довільній формі.

Запит на інформацію повинен містити:

прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є);

загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);

підпис і дату (за умови подання письмового запиту).

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»