• Посилання скопійовано

Які розміри щорічної плати за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюном?

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюном становить 2000 грн на кожне місце торгівлі, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що розташовані у межах території міст, – 250 грн на кожне місце торгівлі

Які розміри щорічної плати за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюном?

ДПС у Черкаській області розповідає, що відповідно до ст. 15 Закону України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» зі змінами та доповненнями, плата за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами становить 2000 грн на кожне місце торгівлі, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що розташовані у межах території міст – 250 грн на кожне місце торгівлі.

Для місць торгівлі, які розташовані за межами території міст обласного підпорядкування і міст Києва та Севастополя на відстані до 50 км та які мають торговельні зали площею понад 500 кв. м, плата за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами становить 2000 грн на кожне місце торгівлі.

Джерело: ДПС у Черкаській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»