• Посилання скопійовано

Порядок реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги зазнав змін

Уряд прийняв рішення, яке спрощує процес реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги та забезпечує його прозорість

Порядок реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги зазнав змін

Кабмін постановою від 16.03.2017 р. №146 вніс зміи до Порядку реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги.

Зокрема, Мінсоцполітики надано право затверджувати вичерпний перелік документів, які подаються для прийняття рішень про визнання гуманітарною допомогою вантажів, коштів, у тому числі в іноземній валюті, виконаних робіт, наданих послуг.

Крім того, документом спрощено вимоги щодо обов'язкового нотаріального оформлення копій установчих документів, які подаються для включення юридичних осіб до Єдиного реєстру отримувачів гуманітарної допомоги.

Також, Мінсоцполітики має оприлюднювати рішення про включення юридичних осіб до зазначеного реєстру, що своєю чергою сприятиме забезпеченню прозорості процесу реєстрації.

Рішення прийнято на виконання Закону України "Про гуманітарну допомогу". 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»