• Посилання скопійовано

Президент заявив, що питання створення Служби фінансових розслідувань давно назріло

Президент сподівається, що найближчим часом буде розроблено відповідний законопроект

Президент заявив, що питання створення Служби фінансових розслідувань давно назріло

Президент України Петро Порошенко заявив, що створення Служби фінансових розслідувань давно назріло. Про це голова держави сказав на зустрічі з представниками українського та іноземного бізнесу.

"Не може десяток правоохоронних органів стукати в двері або навіть виламувати двері бізнесу… Давно назріло створення Служби фінансових розслідувань", - сказав президент.

П. Порошенко сподівається, що найближчим часом буде розроблено відповідний законопроект.  

"Я впевнений в тому, що протягом короткого періоду часу розроблений законопроект має бути запропонований бізнесу для обговорення", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що майбутні співробітники нової Служби фінансових розслідувань будуть навчатися за методиками Італії та США, а головним завданням майбутньої Служби фінансових розслідувань повинна стати аналітична робота.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»