• Посилання скопійовано

Як аграріям подати заявки на визначення критично важливими за новими правилами?

За позицією Мінагрополітики, відтепер заявки на визначення підприємств критично важливими прийматимуться лише через ДАР. Тож іншого варіанту подання вже не буде

Як аграріям подати заявки на визначення критично важливими за новими правилами?

Міністерство аграрної політики України повідомляє, що відповідно до постанови КМУ від 03.03.2023 №186 суб’єкти агропромислового комплексу мають право реєструватися в Державному аграрному реєстрі з метою подання звернень щодо визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.  

Відтепер заявки на визначення підприємств критично важливими, зокрема в агропромисловій галузі, прийматимуться лише через ДАР.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»