• Посилання скопійовано

23 листопада відбудеться вебінар ДПС щодо таблиці даних та ризиковості платників ПДВ

ДПС на вебінарі наведе три головні причини неврахування таблиць даних платника податку та три головні причини віднесення платників до переліку ризикових

23 листопада відбудеться вебінар ДПС щодо таблиці даних та ризиковості платників ПДВ

23 листопада 2022 року відбудеться другий спільний вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена. Спікери розкажуть про таблицю даних платника та кому вона потрібна, пункт 8 критеріїв ризиковості платника податку, визначення поняття, причин при прийнятті рішень комісіями регіонального рівня.

Також розглядатимуться ТОП-3 головні причини неврахування таблиць даних платника податку та ТОП-3 головні причини віднесення платників до переліку ризикових, шляхи з’ясування платниками фактичних причин неприйняття таблиць/віднесення до переліків ризикових і подолання встановлених ризиків.

Початок вебінару о 14:00.

Реєстрація>> 

Приєднатися до вебінару можна тут>>

  • Ідентифікатор конференції: 894 6339 5602.
  • Код доступу: 686078.

Захід транслюватиметься наживо на Youtube та Facebook Ради бізнес-омбудсмена. 

Нагадаємо, Державна податкова служба України спільно з Радою бізнес-омбудсмена розпочали другий цикл вебінарів для платників податків. Тематику вебінарів обрано з найактуальніших питань представників бізнесу. 

***

Читайте також:

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»