• Посилання скопійовано

Прибуток українських підприємств під час карантину впав в 7,5 рази

Фінансовий результат великих та середніх підприємств за січень-червень 2020 року склав 29,2 млрд грн. Це в 7,5 рази менше, ніж за перше півріччя 2019 року

Прибуток українських підприємств під час карантину впав в 7,5 рази

«РБК-Україна» розповідає, що фінансовий результат до оподаткування великих та середніх підприємств за січень-червень 2020 року склав 29,2 млрд грн. Це в 7,5 рази менше, ніж за перше півріччя минулого року, коли підприємства показали 218,1 млрд грн прибутку.

Про це повідомляє Державна служба статистики України.

За даними статистичного відомства, прибуток підприємств склав 262,4 млрд грн, що на 10,1% більше у порівнянні з січнем-березнем 2019 року, однак допущено збитків на суму 233,2 млрд грн, що на 216,4% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Частка збиткових підприємств за січень-червень 2020 року склала 36,6% (за січень-червень 2019 року – 24,9%).

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»