• Посилання скопійовано

Встановлено порядок розгляду скарг на рішення про усунення порушень у госпдіяльності

Затверджено Порядок розгляду скарг щодо рішення уповноваженого органу про необхідність усунення порушень принципів державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності

Встановлено порядок розгляду скарг на рішення про усунення порушень у госпдіяльності

Мінекономрозвитку затвердило Порядок розгляду скарг щодо рішення уповноваженого органу про необхідність усунення порушень принципів державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

Скарга разом з додатками до неї протягом 2 робочих днів з дня її одержання передається на розгляд департаменту державної регуляторної політики та розвитку підприємництва Мінекономрозвитку.

У разі виявлення порушення під час подання та оформлення скарги вона разом з додатками до неї не пізніше 10 робочих днів з дня її одержання повертається органу виконавчої влади, що її подав, з відповідним повідомленням.

У разі відповідності скарги та документів, встановленим вимогам, вона разом з додатками не пізніше 10 робочих днів з дня її одержання департаментом передається до апеляційної комісії.

Комісія розглядає скаргу разом з додатками та за результатами розгляду приймає рішення про доцільність задоволення або відмови в задоволенні скарги та не пізніше 13 робочого дня з дня її одержання Мінекономрозвитку надає його департаменту.

Термін розгляду скарги не може перевищувати 30 робочих днів та обчислюється з дня її одержання Мінекономрозвитку (Наказ Мінекономрозвитку від 11.11.2013 р. №1321).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Оскарження

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оскарження»