• Посилання скопійовано

Мінцифри запустило сайт для інтеграції сервісів «Дія» у бізнес

Зокрема, запущено зручний сайт із сервісами "Дії" для бізнесу. У ньому зібрано всю інформацію про всі сценарії інтеграції, приклади та умови використання Дії, фідбек від інтегрованих партнерів

Мінцифри запустило сайт для інтеграції сервісів «Дія» у бізнес

За інформацією пресслужби додатка "Дія", запущено сайт для цифровізації процесів та інтеграції сервісів додатка "Дія" у бізнес.

"Запустили зручний сайт з сервісами "Дії" для бізнесу. Зібрали всю інформацію про всі сценарії інтеграції, приклади та умови використання Дії, фідбек від інтегрованих партнерів", - йдеться у повідомленні.

В інформації пресслужби зазначено, що завдяки інтеграції "Дія" у бізнес можна:

  • залучити потенційних клієнтів – 20+ млн користувачів Дії,
  • отримувати копії документа за хвилину відразу в систему компанії,
  • налаштувати автоматичне заповнення полів у заявах і договорах,
  • впровадити дистанційне підписання документів.

У пресслужбі зазначили, що вже 15 000+ установ та бізнесів інтегрували "Дію" у свою роботу. Серед них: monobank, Укрзалізниця, Нова Пошта, Сільпо, Київ Цифровий, Vodafone, AUTO.Ria, MOYO, Getmancar, мережа аптек АНЦ.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»