• Посилання скопійовано

Нова форма статспостереження №1-ціни (пром)

Наказ Держкомстату від 13.07.2012 р. №296 «Про затвердження форми державного статистичного спостереження №1-ціни (пром) «Звіт про ціни виробників промислової продукції»

Держкомстат наказом від 13.07.2012 р. №296 затвердив форму державного статистичного спостереження зі статистики цін №1-ціни (пром) «Звіт про ціни виробників промислової продукції», та вводить її у дію, починаючи зі звіту за січень 2013 р.
Зазначена форма поширюється на юросіб, відокремлені підрозділи юросіб, які займаються видами діяльності, що класифікуються за секціями «B», «C», «D» (незалежно від основного виду діяльності).
З 10.01.2013 р. втратить чинність пп. 1.3.3 та пп. 2.5 наказу Держкомстату від 30.06.2009 р. №221 «Про затвердження форм державних статистичних спостережень та первинної облікової документації зі статистики цін».

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»