• Посилання скопійовано

Заповнення та подання нової звітності з ЄСВ: вебінар від податківців

ДФС у Черкаській області запрошує завтра, 16 червня, о 10.00 на вебінар на тему "Заповнення та подання нової звітності з ЄСВ"

Заповнення та подання нової звітності з ЄСВ: вебінар від податківців

Про оновлений порядок заповнення та подання звіту з єдиного внеску (додаток 4) страхувальники – роботодавці зможуть дізнатися завтра, 16 червня, на черговому вебінарі від ‎ДФС‬ у Черкаській області.

Лектор – завідувач сектору адміністрування єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області Наталія Бойко.

Початок онлайн трансляції вебінару о 10.00 год. на сайті «Допомога платнику» http://dopomogaplatnyku.ck.ua/. 

Питання для спікерів перед вебінаром та під час трансляції присилайте на адресу: help_payer@ukr.net

Нагадаємо, що зміни до Форми звіту та порядку його заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.04.2016 р. 441. Оновлений звіт з ЄСВ роботодавці вперше подаватимуть у липні 2016 року (за червень). 

Звіт за травень 2016 року (21 червня) роботодавці подають за попередньою формою та порядком, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 р. №435.

Як саме змінилися нова форма звітності з ЄСВ, читайте в аналітичній статті від редакції >>

 

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»