• Посилання скопійовано

Заповнюємо поле 2 декларації з прибутку у разі ліквідації підприємства в середині року

Податківці розповіли, як заповнюється поле 2 при поданні декларації з податку на прибуток, якщо підприємство ліквідується в середині року

Заповнюємо поле 2 декларації з прибутку у разі ліквідації підприємства в середині року

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 102.23.02) зазначила, що  платник податку на прибуток, який подає останню декларацію у разі ліквідації, у полі 9 «Особливі відмітки» проставляє позначку щодо належності платника податку до такого, що подає декларацію за останній податковий (звітний) період у зв’язку з ліквідацією.

У полі 2 «Звітний (податковий) період» декларації такий платник зазначає базовий податковий (звітний) період, який застосовувався ним з початку року, та відповідний звітний період, в якому подається остання декларація:

  • І квартал, півріччя, три квартали для базового звітного (податкового) періоду - календарний квартал;
  • рік для базового звітного (податкового) періоду - календарний рік. 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»