• Посилання скопійовано

За якою е-формою фізособа-«загальник» може подати додаткову декларацію?

У рубриці Електронної звітності в Е-кабінеті для фізичних осіб розміщена е-форма декларації про майновий стан і доходи (довідкова) за ідентифікатором F0100412

За якою е-формою фізособа-«загальник» може подати додаткову декларацію?

Податківці у підкатегорії 104.09 ЗІР зауважили, що у рядку 1 розд. I податкової декларації «Загальні відомості» позначкою «х» вказується тип декларації («звітна» або «звітна нова» або «уточнююча»), та, за потреби, додаткова позначка «довідкова».

Податкова декларація типу «звітна» або «звітна нова» із одночасним зазначенням додаткової позначки «довідкова» – це декларація, що подається фізичними особами – підприємцями на загальній системі оподаткування – платниками єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, за себе за період до дати формування заяви на призначення пенсії або до дати настання страхового випадку.

На вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів/Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для фізичних осіб розміщена електронна форма «Податкова декларація про майновий стан і доходи (довідкова)» за ідентифікатором F0100412.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»